Flow jóga (vinyasa flow) – Az áramló meditáció


A Vinyasa Flow egy olyan dinamikus jóga irányzat, ahol a mozdulatok egymásutániságát a légzésünk ritmusa adja. A figyelem fókusza a légzés és mozgás összehangolt folyamata, így az elme teljesen elcsendesedik, feloldódik az áramlásban, és létrejön a valódi mozgó meditáció.


Mire számíthatsz a Flow jóga órán?

A Flow egy erősebb, haladó óra, hiszen a test lassú, de folyamatos mozgásban van, miközben nyújtó és erősítő gyakorlatok harmóniája táplálja a testet, a lelket és az elmét, felkészítve ezzel az óra végi relaxációra.

A gyakorlatok fókusza lehet egy adott tesztrész, ízület nyitása, mobilizálása, ugyanakkor a flow óra kifejezetten alkalmas az energiák áramlásának, testi blokkok oldásának gyakorlására, megtapasztalására.

Ha szeretnél közelebb kerülni Önmagadhoz, megtapasztalni a belső erődet, a test és az elme rugalmasságát, miközben feloldódsz a lágy áramlásban, akkor a flow óra Téged hív.


Az órák felépítése:

Az óra mindig ráhangolódással és légzőgyakorlattal kezdődik, majd a bemelegítő ülő gyakorlatokból áramolva az óra csúcspontja az álló és harcos pózok, majd ezt követik az egyensúly gyakorlatok, innen fokozatosan haladunk vissza az ülő pózokhoz, fordított testhelyzetekhez, végül egy mély relaxációval zárjuk a gyakorlást.

Ki tartja az órákat?

Dénes Klaudia – vinyasa flow, hatha jóga oktató, női jóga oktató, traumatudatos jóga oktató


További részletek:

Részvételi díj: 3.200 Ft/ alkalom
Az órák időpontja: Kedd 19:00-20:30-ig


Az órákon való részvételnek nem előfeltétele, hogy legyen jóga alapismereted. 


Jelentkezés az órára: https://devijoga.hu/orarend/

/ Vinyasa flow a XII. kerüeltben /