Nőiség támogatása illóolajokkal

Női jóga óráinkon és női körökön minden alkalommal használunk illóolajokat. Nem véletlenül!

Az illóolajoknak számos pozitív hatása lehet. Mivel gyógynövények eszenciái, így ennek tükrében is lehet őket alkalmazni, például fejfájásra, égési sérülések enyhítésére, sebekre, fogfájásra, stb…

Azonban az illóolajok mentális egészségünkre is hatással lehetnek. Ebben az esetben stresszkezelésben, relaxációban vagy éppen koncentrációban tudnak minket segíteni.

Ami viszont Nőiségünket illeti – és itt térjünk vissza a női jóga óráinkhoz és a női körökhöz – ciklustudatosságunkat nagyon szépen meg tudják támogatni az illóolajok.

Ezen a workshopon bemutatjuk azokat az illóolajokat, amit a mindennapokban a ciklusodhoz igazítva alkalmazni tudsz.
Beszélünk egy kicsit a ciklustudatosságról és arról, hogy a női ciklus egyes szakaszaiban milyen illóolajat érdemes alkalmazni azért, hogy hormonháztartásodat megtámogasd.

Ezen a workshopn megillatolhatod azt az eszenciát, amit a ciklusunk első szakaszában használunk, a vérzés utáni időszakban. Ezek az olajok a citrusos eszenciák, mint például a vadnarancs vagy a grépfrút.
Megmutatjuk melyik illóolajokat érdemes ovuláció környékén használni – ilyen például a damaszkuszi rózsa, a geránium, az ylang-ylang vagy a vágyoló illóolaj keverék.
Megmutatjuk mely illóolajok segíthetnek Téged a premenstruációs időszakban – mind hormonálisan, mind mentálisan. Ezek közül kipróbálhatod a citromfüvet, a mirhát vagy a muskotályzsályát.
Segítünk abban is, hogy milyen illóolajat használj a menstruáció alatt, ha fájdalmas a vérzésed – ilyen például a levendula, a mirha, a tömjén. A különálló olajok mellett saját magunk is elkészíthetünk egy “menstruációs illóolaj keveréket”, melynek alapanyagait a workshopon megmutatjuk.

Ciklustudatosságon kívül olyan témákat is érintünk, hogy milyen illóolaj lehet a segítségedre “strandbetegségek” alkalmával, ha sokat járunk strandra vagy uszodába. Az illóolajok ilyenkor is a segítségünkre lehetnek, hiszen nagyon jó eszöz lehet a kezünkben egy-egy eszencia ha tudjuk, hogyan lehet kezelni az ezzel járó kellemetlen érzéseket.

És nem utolsó sorban a bőrápolásra is kitérünk, ha már a nőiségről és a nőiességről van szó. Megmutatjuk milyen natúrkozmetikumokkal, aromavizekkel érdemes ápolni bőrötöket a mindennapokban. Ha pedig arcápolással kapcsolatosan lenne kérdésetek, abban is kaptok segítséget, tanácsokat.

És ezekhez milyen illóolajokat hozunk el? Egy fantasztikus magyar márkával ismerkedhettek meg, mely 100% tisztaságú illóolajokkal dolgozik. Erre a workshopra személyesen az illóolaj márka alapítója, létrehozója jön el hozzánk a stúdióba és adja át tudását az illóolajokról és arról, hogyan lehet ezeket az eszenciákat nőiségünkbe beépíteni.

Milyen illóolajokat hozunk el erre a workshopra?

A Dévi Jógastúdiótól már megszokhattátok, hogy igyekszünk mindenben a legjobbat nyújtani Nektek és nincs ez másképp most sem. 🙂 Egy fantasztikus magyar márkát hozunk el Nektek erre az aromaterápia workshopra, melyek 100% tisztaságú illóolajok (nem illatolajok, nem aromák, hanem illóolajok!). Tisztában vagyunk azzal is, hogy számos illóolajba lehet belebotlani a dorgéria marketekben, azonban valószínű Ti is tapasztaltátok, hogy 100% tisztaságú illóolajok között is bizony hatalmas különbségek vannak! Erről is beszélünk majd, hiszen erre a workshopra a Diadeur illóolaj márka megálmodója és alapítója jön el hozzánk és bevezet Titeket az aromaterápia csodálatos világába.


A workshopon természetesen az összes illatot meg tudjátok illatolni, és a program után vásárlásra is lesz lehetőség.

És van még egy jó hírünk ami a kedvezményes illóolaj vásárlást illeti!

Vásárláskor használjátok a webshopnál diadeurdevi10 kuponkódot és éljetek a 10%-os kedvezmény lehetőségével! 🙂
A kuponkód természetesen a workshopon is beváltható lesz, ha illatolás után vásárolni szeretnél.


Ki tartja a workshopot?

Dr. Takács – Tóth Diána: aromaterapeuta, diplomás gyógynövényszakértő, vegyész, a Diadeur illóolajok megálmodója, létrehozója


Ajándékutalványként is adhatod:

Ajándékutalvány formájában rokonokat, barátnőket, ismerősöket is meg lehet ajándékozni. 
Ha szeretnél Ajándékutalványt vásárolni, akkor írj egy e-mailt az info@devijoga.hu e-mail címre.


Időpont:

Október – pontos dátum hamarosan!

Részvételi díj:

10.000 Ft / fő


Fontos:

Az új KATA törvénymódosítás miatt kérünk, hogy MINDENKÉPPEN CSAK MAGÁNSZEMÉLYKÉNT UTALJ, mert céges utalást nem tudunk elfogadni és nem is tudunk cégnek számlát kiállítani.
Amennyiben mégis cégről utalsz, azonnal visszautaljuk a részvételi díjat és nem állítunk ki számlát.
Megértésedet előre is nagyon köszönjük!

A regisztrációs felületet hamarosan megnyitjuk! Addig is kis türelmedet kérjük! 🙂