Napindító jóga – Hogy új energiákkal indítsd a napodat – Szeptember 27-től újra!

A reggeli Napindító jóga órákon olyan áramló gerinc fókuszú gyakorlatsort végzünk, melynek során ébresztjük a testünket és fokozzuk a koncentrációt és az energiát és a mentális fókuszt. Összekötjük és összehangoljuk a légzést és a mozgást. A gyakorlatokat öt-hat légzésig tartjuk ki és átkötésekkel mozdulunk ászanából ászanába, átmozgatva a gerincünket és az ízületeket. Erősítjük a core izomzatot és a gerinc melletti izmokat. Megalapozzuk a helyes tartást, és a szükséges mozgásmintákat huzalozzuk újra.

Lépésről lépesre fokozzuk a test rugalmasságát. Ideális kezdő és gyakorlottabb jógázók számára is, valamint akkor is, ha még sosem jógáztál, hiszen könnyen követhető egyszerű gerinc-jóga gyakorlatokkal találkozhatsz az órákon. Fejlesztheted az állóképességed, a testtudatosságod, és a relaxáció során az ellazulàs képességét.

Az óra elején, és végén a relaxáció előtt 100% tisztaságú esszenciális illóolajokkal hangolódunk, melyet tenyérben eldörzsölve lélegzünk be. Az aromaterápia használatával az érzelmek feldolgozására és tudatosítására, valamint a testünk, a sejtjeink programozására és az egészségünk állapotára is hatást gyakorolhatunk. Tapasztald meg a Napindító jóga és az aromaterápia együttes jótékony hatásait!

Napindító jóga a 12. kerületben


További részletek:

Részvételi díj: 2.900 Ft/ alkalom
Az órák időpontja: szerdán 7:00-8:00-ig


Ki tartja az órát?

Szűcs Barbara – Hatha, yin, stresszoldó és női jóga oktató


Az órákon való részvételnek nem előfeltétele, hogy legyen jóga alapismereted. 


Jelentkezés az órára: https://devijoga.hu/orarend/

/Jóga a XII. kerületben/