Kismama Kör


A várandósság egy izgalmas, de gyakran kihívásokkal teli időszak. Kismamaként kiemelkedően fontos, hogy egy támogató, biztonságos közeg részesei tudjatok lenni. Minden várandóság és élethelyzet egyedi, de a legtöbb kismamában időről időre hasonló érzések, érzelmek, örömök vagy félelmek fogalmazódnak meg.  Kismama körünkben egy megtartó térben lesz alkalmatok megosztani örömeiteket, kétségeiteket és gondolataitokat.

Ezek az alkalmak segíthetnek megmutatni, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel, kérdéseiddel.
Egy-egy kismama körben sokféle információt és tapasztalatot osztunk meg egymással, így akár mások történetei is segíthetnek a várandóssággal, szüléssel és anyasággal kapcsolatos kérdéseid megválaszolásában.

Bízunk benne, hogy kismama körünk segíthet létrehozni egy olyan közösséget, ahol értékes barátságok és támogató kapcsolatok alakulhatnak ki, amelyek elkísérhetnek az anyaság útján is.


Milyen egy Kismama Kör alkalom?

Minden alkalmat bemutatkozással és egy rövid megérkezést segítő gyakorlattal kezdünk. Ezután alkalmanként változó témában lesz lehetőségetek megosztani egymással gondolataitokat, érzéseiteket. A megosztások nem kötelezőek, ha az adott napon Te csak a jelenléteddel kapcsolódnál, az is ugyanolyan értékes a kör tagjai számára. A megosztó kör után egy rövid átmozgatás következik, mely során felfrissítjük vérkeringésünket, jólesően megnyújtóztatjuk testrészeinket.
Minden alkalmat egy vezetett relaxációval zárunk, mely során megpihenhetsz és lehetőséged lesz kapcsolódni önmagadhoz és kisbabádhoz.


Milyen jótékony hatása lehet a vezetett relaxációnak várandósság során?

  • Csökkentheti az általános feszültséget és stressz szintet
  • Csökkentheti az alvászavarokat, javíthatja az alvás minőségét
  • A test teljes ellazítása enyhítheti a várandóssággal járó fizikai kényelmetlenségeket
  • Segíthet meghallani a tested jelzéseit, amely nagyon hasznos lehet várandósan és a vajúdás során is
  • Segíthet felkészülni a szülésre
  • Növelheti az önmagadba vetett bizalmat
  • Segíthet kapcsolódni a kisbabádhoz, megérezni az ő jelenlétét
  • Csökkentheti a várandósság során megjelenő szorongást
  • Megtanulhatsz olyan technikákat, melyek anyaságod során is hasznosak lehetnek


Ki tartja a programot?

Szincsák Napsugár – Kismama és babás jóga oktató, szülésfelkészítő dúlaTovábbi részletek:

Részvételi díj: 3.500 Ft/ alkalom
Az órák időpontja: Szeptembertől havonta egyszer vasárnap délelőtt.Az órákon való részvételnek nem előfeltétele, hogy legyen jóga alapismereted. Jelentkezés az órára: https://devijoga.hu/orarend/


Szeretettel várunk Benneteket a Kismama Kör és Relaxációs alkalmakra!