Érkezz meg a Nőiségedbe! – 6 alkalmas Női kör (2,5 hónapos transzformatív tanfolyam)

Egy izgalmas utazásra hívunk Téged Drága Nő!
Egy utazásra, ahol átvezetünk egy transzformációs folyamaton.
Ez a folyamat 2,5 hónapon át kísér Téged.

De honnan hová?

Puha, megtartó Női kör ad majd biztonságot és teret Neked ahhoz, hogy elengedd mindazt, ami már nem szolgál Téged, amit már talán régóta teherként cipelsz magaddal, de eddig nem tudtad hogyan lehetne kikönnyülni belőle. 

Ezek a terhek sok helyről kerülhettek a válladra, lelkedbe. Az élet megpróbáltatásai által, veszteség által, esetleg bűntudatból vagy meg nem értettségből született. De az is lehet, hogy nem a Tiéd. Talán édesanyádé vagy nagymamádé, esetleg dédanyádé, talán a közös női sorsunk neheze…. Lehet ez szégyenérzet, egy erőtlenség, egy elveszettség érzése. Talán még szavaid sincsenek rá, hogy mi az, ami korlátoz Téged abban, hogy megéld azt a Nőt, aki valójában vagy. Nem az a Nő, aki azáltal lettél, hogy milyen mintákat hozol magaddal női ágon, milyen maszkokat veszel fel reggelente, hogy minden szerepedben helyt állj és megfelelj. 

Hanem egy olyan Nő, akit talán még Te sem ismersz eléggé, de legbelül érzed magadban az erejét. A Te erődet. Azt az áramló, de mégis mélyről eredő intenzív erőt, amivel meg tudod tartani magad a középpontodban, akkor is, amikor a világ körülötted próbára tesz. Akkor is ott van ez az erő, amikor épp a legnagyobb vágyaidat szeretnéd megfogalmazni, akár már megteremteni. Amikor meg kell húznod a határaidat és magadat kell választanod. Ezek az esszenciális belső erőd felszabadítása és megtartása nélkül csak küzdelmek, de nem tudnak valósággá válni, amíg el nem kötelezed magad amellett, hogy hozzáférést adsz magadnak önmagadhoz és minden erőforráshoz, amit magadban hordozol. 

És igen, ezeken a területeken csak mély munka által lehet tisztulni és gyógyulni. De vajon mi majd mennyire megyünk mélyre a transzformatív folyamatokban? Az csakis Tőled függ. Attól, hogy mennyire vagy bátor szembenézni Önmagaddal és azokkal a mintákkal, amik esetleg eddig az életedet vezették.

Most viszont egészen év végéig lehetőséged lesz arra, hogy megtaláld magadban azt a Nőt, aki igazából vagy. 

Lehet, hogy még nem ismered ezt a Nőt, aki valójában benned van, de a tanfolyam célja az, hogy közelebb kerülj Önmagadhoz. Ahhoz a valódi Önmagadhoz, aki minden családi minta mögött ott van. A valódi Női esszenciádhoz.

Lehet, hogy esetleg eddig még nem voltál Női körben. Talán tartasz is tőle egy picit és lehet, hogy nehezen kapcsoldósz más nőkhöz. Ebben az esetben különösen várunk Téged, mert szeretnénk ha megtapasztalnád azt, hogy milyen csodálatos érzés, amikor a Nők nem riválisok, hanem támogatóak és megtartóak egymással. Amikor egy-egy nehezebb folyamaton átsegítenek. 

Mindezt olyan erős és elkötelezett Nőkkel karöltve élheted át az alkalmakon, akik értik és a bizalmukkal, tudásukkal és tapasztalataikkal segítik a benned zajló átalakulást, teljes elfogadással. Női körben tudunk a legszebben gyógyulni sebeinkből és kapcsolódni önmagunkkal amikor azt tapasztalod, hogy nem vagy egyedül, lehet könnyed a változás…

Ezért 2,5 hónapon át azon fogunk együtt, női közösségben dolgozni, hogy megérkezhess legbensőbb és legcsodálatosabb új Női minőségedbe. Egy olyan minőségbe, amiből aztán életed minden területén tisztán és szeretettel tudsz teremteni, magadat megtartva kapcsolódni másokhoz. 

Neked szól ez a tanfolyam, ha:

  • szeretnél dolgozni az ősbizalommal
  • ha van valami az életedben, ami elengedésre vár
  • szeretnéd kreatív női energiáidat megélni
  • szeretnéd felszabadítani a női erődet

A tanfolyam alkalmain nem csupán ébresztjük és segítünk megismerni az új Női minőséged, hanem folyamatosan integráljuk is azt közös munka során, így a megélések, felismerések a mindennapok során is támoganak majd Téged és valóban új Nőként haladhatsz tovább velük az úton, ami által teljesen más minőséget kapnak majd a mindennapjaid is.


A Női kört tartja:

Kiss Andrea – Női jóga oktató, női kör vezető, yin és kismama jóga oktató
Éliás Viktória – Női jóga oktató, női kör vezető, szakrális hastánc oktató

Éliás Viktória és Kiss Andrea


Mivel készülünk még a tanfolyam előtt?

Szeptember 14-én, szerdán este 20:00 órától szeretettel várunk Téged online egy 20 perces webinarra, ahol mesélünk a női minőségek megjelenéséről a mindennapokban, magunkról, hogy jobban megismerj, és egy kicsit bepillantást nyerj ebbe a 6 alkalmas női körbe.
Ha kérdéseid lennének, vagy érzed a hívást a tanfolyamra, de még kétely motoszkál benned, akkor várunk nagyon sok szeretettel, hogy ráérezz, ez lesz-e az a hely, ami a következő lépést adja a kinyílásod útján?


Időpontok: 2023. év eleje – Addig is ha részt szeretnél venni Női körön, akkor szeretettel várunk október 14-én induló 4 alkalmas Női körünkön: https://devijoga.hu/4-alkalmas-noi-kor/

+ plusz egy rövid, 10 perces Zoom-os ismerkedő alkalom a tanfolyam kezdete előtt, a jelentkezés után egyeztetett időpontban.


Helyszín:

Dévi Jógastúdió: 1122 Budapest Kék golyó utca 1. A épület 6. emelet 25.


Hozzájárulás:

A tanfolyam ára egy összegű befizetés esetén: 72.000 FtFONTOS!

Az új KATA törvénymódosítás miatt kérünk, hogy MINDENKÉPPEN CSAK MAGÁNSZEMÉLYKÉNT UTALJ, mert céges utalást nem tudunk elfogadni és nem is tudunk cégnek számlát kiállítani. 
Amennyiben mégis cégről utalsz, azonnal visszautaljuk a részvételi díjat és nem állítunk ki számlát.
Megértésedet előre is nagyon köszönjük! 

Hogyan tovább?

Ha még nem döntötted el, hogy biztosan bele szeretnél vágni ebbe a 2,5 hónaps folyamatba, de érzed a hívást és úgy érzed, hogy a webinár érdekelne először, akkor küldj egy e-mailt az info@devijoga.hu e-mail címre, és mi regisztrálunk a webinárra, majd a megadott e-mail címedre a webinár előtt elküldjük a Zoom linket.

Ha viszont egyértelműen érzed a hívást és a korlátozott létszám miatt szeretnéd befoglalni a helyed és befizetni a részvételi díjat, akkor a regisztrációdat az alábbi űrlapon tudod elindítani.

Jentkezz be az alábbi űrlapon, és küldjük a további pontos részleteket!