4 alkalmas Női kör

Egy izgalmas utazásra hívlak Titeket Drága Nők!

4 találkozásra hívom azokat a Nőket, akik szeretnék kicsit megismerni nőiségüket, ciklusukat, hormonháztartásukat, és megérteni azt, hogyan is működünk mi nők.

Mi nők nem tudunk minden nap, minden hónapban, az év minden napján mindig ugyanúgy teljesíteni. Nem tudunk állandóan 100 fokon égni, van amikor visszahúzódásra, lelassulásra van szükségünk, azért, hogy a töltekezés után viszont – mikor a ciklusunknak abba a szakaszába érünk – aktívak lehessünk, teremthessünk.

Ez egy körforgás a nő életében. A ciklusunk egy körforgás, mely akkor is működik, ha nem vagyunk erre tudatosak – ebben az esetben viszont nehezebben tudunk kapcsolódni önmagunkhoz, nehezebbé válnak a mindennapjaink. Viszont ha ennek a körfogásnak tudatában vagyunk – tudjuk mikor van a ciklusunknak aktív és mikor van passzív szakasza – és ehhez kapcsolódva éljük a mindennapjainkat, akkor áramlóbban, hatékonyabban és magunk felé is megengedőbben tudjuk élni a hétköznapokat.

Sok nő nincs tisztában azzal, hogyan működik a saját teste, nem tudja milyen jelekre érdemes odafigyelni, amikor üzen a test. Vagy azért, mert nincs kapcsolata a testével, vagy azért, mert nem érti, hogy az adott jelzés mit jelent.

Női jóga óráinkon egy kicsit megismerkedünk saját nőiségünkkel és azzal, hogyan is működünk mi valójában. Megismerjük hormonháztartásunkat, ciklusunkat, és azt, hogy ez hogyan hat az életünkre.

A női jóga gyakorlása arra késztet minket, hogy megtaláljuk azt a középpontot, amelynek forrása saját női létezésünk. A gyakorlást a ciklushoz igazítjuk, így hozzuk harmóniába a női testet és lelket. Segítjük a nőiség áramlására való ráhangolódást, és a különböző női minőségek megtapasztalását és kiegyensúlyozását. Fontos, hogy megismerjük önmagunkat és tudatossá váljunk nőiségünk működésére és hogy szabadon meg tudjuk élni a bennünk lévő női minőségeket. A női jóga rendszeres gyakorlásra felébreszti bennünk a mélyebb kapcsolódást a testünkkel, méhünkkel.

Ennek tudatában lesz egy eszköz a kezünkben, amivel könnyebben tudjuk megélni a mindennapokat. Rálátásunk lesz arra, hogy mikor érdemes igazán aktívnak lenni, mikor érdemes teremtenünk a mindennapokban és mikor van a visszahúzódás, a töltekezés ideje.

Ezen a 4 alkalmas női körön különböző témákat beszélünk át, emellett minden találkozást női jógával zárunk.

A találkozások alkalmával az alábbi témákról lesz szó:

  • női ciklusunk
  • női hormonháztartásunk (hogy valójában mi is történik a szervezetünkben akár a follikuláris, akár a luteális szakaszban)
  • női egyensúly alapjai
  • női életszakaszok
  • női betegségek lelki hátteréről (PCOS, PMS, ciszta, mióma, endometriózis stb.)
  • női jóga

Erre az izgalmas belső önismereti utazásra hívlak Titeket Drága Nők!


MIT MONDANAK AZOK A NŐK, AKIK MÁR JÁRTAK A WORKSHOPON?

Érsek-Ormay Flóra – “A női kör négy alkalma számomra egyszerre volt inspiráló, elgondolkodtató, bátorító és tanulságos. Szívből ajánlom minden nőnek, hiszen a testi folyamatok megismerésén túl olyan praktikákat is tanulhatnak, amelyekkel a mindennapok érezhetően gördülékenyebbé válhatnak. Hiszem, hogy ez a négy este és a támogató, biztonságos női kör energiája minden résztvevő hölgyben elindít valamilyen pozitív változást.”

Lovas Andrea – “A női kör egy csodálatos, új szemléletmóddal ajándékozott meg, közelebb hozván a természet erejét, varázsát. Megtanított arra, hogy fontos a tudatosság a ciklusommal kapcsolatban is, valamint arra, hogy mekkora erőt, s lendületet ad a ráhangolódás. Megtanulhattam, hogy egészen konkrétan mik azok a praktikák, amikkel közelíteni lehet a test-lélek harmóniáját, amikkel a nőiség áramlatára rá lehet kapcsolódni. Hálás vagyok mindezért!”

Kissné Márta Csilla “A női kör által egy varázslatos belső utazáson vehettem részt. Olyan gyakorlati tudásra tettem szert, amellyel közelebb kerülhetek a bennem élő Nőhöz és a természethez. Női ciklusunk megismerésével kulcsot kapunk testi és lelki működésünkhöz, ez pedig utat nyit egy tudatosabb és boldogabb élet megéléséhez. Köszönet és hála Andinak azokért a női energiákért, melyek által fényben és biztonságban kapcsolódhattunk önmagunkhoz és egymáshoz.”


A női kört tartja:

Kiss Andrea – női jóga oktató, női kör vezető, yin jóga oktató


Ajándékutalványként is adhatod:

A 4 alkalmas női kört Ajándékutalvány formájában rokonoknak, barátnőknek, ismerősöknek is lehet ajádnékozni.:)
Ha szeretnél Ajándékutalványt venni, akkor írj egy e-mailt az info@devijoga.hu e-mail címre.


Helyszín:

Dévi Jógastúdió


Következő alkalom:

2023. szeptember – négy egymást követő szombat este 17:00-20:00 óráig
A 4 alkalom külön-külön nem látogathatóak, mert a 4 nap elmélete és gyakorlata egymásra épül.


Részvételi díj:

Támogatott ár: 36.000 Ft / fő / 4 alkalom

Normál ár: 42.000 Ft / fő / 4 alkalom

Támogatói ár: 45.000 Ft / fő/ 4 alkalom

Ezzel a workshoppal szeretném, hogy minél több Nő közelebb kerülhessen Önmagához, Nőiségéhez. Tudom és tapasztaltam, hogy milyen változások jöhetnek létre a mindennapjainkban ha elindulunk ezen az úton. 🙏 Ezért is határoztam meg a mostani, nehezebb időszakra egy 3 sávos árazást. ♥️ Szeretettel várlak Titeket! 🤍


Amennyiben érdekel az őszi csoport, írj nekem e-mailt, és értesíteni foglak, amikor megnyílik a 4 alkalmas Női körre a regisztrációs felület!


Jelentkezési határidő: hamarosan


Jelentkezés: kérlek írj e-mailt az info@devijoga.hu e-mail címre és jelezd felém, hogy melyik részvételi díjat szeretnéd igénybe venni!


Szeretettel várlak!

🌹

Kiss Andrea